Loading...

❤ Radi vám pomôžeme s objednávkou po telefóne: +420 776 634 912 - po-pi 9:00-16:00 ❤

×

3. tipy pre dekoráciu Vašej záhrady

09.03.2021 16:10

3. tipy pre dekoráciu Vašej záhrady

Máte po zime zničený trávnik a Vaša záhrada vyzerá ako päsť na oko?

Tak skúste záhradné dekorácie, ktoré jednoducho a pritom zreteľne skrášlia Vašu záhradu a urobia z nej skutočný unikát. Vyzdobenie Vašej záhrady naviac rozhodne nemusí byť drahá záležitosť.

Poďme sa spoločne pozrieť na 3 možnosti, ako popustiť uzdu fantázie a urobiť si zo záhrady originálne miesto k zábave i odpočinku. 

1. Drevené záhradné dekorácie

Pokiaľ ste vždy chceli skúsiť rebéliu, prečo neskĺbiť príjemné s užitočným a nepoužiť Vaše výtvory v záhrade? Ak máte šikovné ruky určite to nebude žiadny problém! Pri práci Vám s radosťou pomôže gravírovacie pero, s ktorým vykúzlite prenádherné kresby nie len na drevené podklady. Hravo s ním vytvoríte dekorácie zo skla, kovu aj plastu.

2. Solárne osvetlenie

Väčšina záhradných dekorácií s tmou zmizne, to však neplatí o solárnom osvetlení. 

Inteligentné čidlá automaticky zapnú osvetlenie pri zotmení alebo pohybe. Vďaka solárnej energii neriešite káble, nerastú Vám účty za elektrinu a odpadá Vám starosť s výmenou žiaroviek. Solárne osvetlenie sa efektívne nabíja a je schopné v noci žiariť aj keď pár dní nesvietilo slnko. 

Váš príbytok na rozprávkový domov tiež ihneď premení vonkajšie osvetlenie, ktoré vytvorí kúzelnú atmosféru. Jeho nastavenie je pritom tak jednoduché! Stačí stlačiť tlačidlo na projektore a vybrať si 1 z 12 možných motívov. Či už budete mať náladu na kvety alebo snehové vločky je len a len na Vás.

3. Vodné dekorácie

Máte na záhrade jazierko? Že nie? Nevadí! Obdobnú atmosféru si môžete jednoducho vytvoriť napríklad solárnou fontánou, ktorú stačí položiť do vody a o úžasný pohľad na malý gejzír máte postarané!

Ak ste skôr praktický človek a radi spájate príjemné s užitočným, určite si obľúbite vodnú hmlu, ktorá Vás počas teplých dní osvieži a zároveň sa postará o vlahu pre Váš trávnik.

A sami dobre viete, že na záhrade nie je nič krajšie ako krásny, zelený trávnik.

A na záver Vám len odporúčam zveľaďovať svoju záhradu s chladnou hlavou a nenechať sa poblázniť rôznymi módnymi vlnami, ako sú napríklad kamenné dekorácie, ktoré je nutné každé 2 roky prerábať.